Vanaf nu is de Renault CAPTUR weer leverbaar met automaat.
In 2018 was dit de best verkochte particuliere auto en vanaf 2019 is hij nog beter…


Weer leverbaar als automaat
Het 2019 model heeft een nieuwe motor met meer vermogen, bij een gelijk brandstofverbruik én ook weer leverbaar als automaat.
Hij is bovendien completer uitgevoerd dan ooit, met ondermeer een parkeercamera, parkeersensoren en full led verlichting.

Soepel, stil, krachtig en zuinig. Dat is de Renault CAPTUR met automaat in 4 woorden. Daarnaast is de CAPTUR veilig, comfortabel, luxe uitgerust en heeft een prachtig design. Kortom: tijd voor een proefrit.

Nú tijdelijk automaat cadeau!

Stap nu in deze compacte SUV en profiteer van extra comfort. De automatische versnellingsbak op jouw nieuwe Renault CAPTUR krijg je cadeau!
Deze automaat met dubbele koppeling schakelt vloeiend en verbruikt niet meer dan de handgeschakelde versie.
Je rijdt deze Renault CAPTUR inclusief EDC-automaat al vanaf € 25.490*.

Ervaar het zelf

TCe 150 EDC GPF
De Renault Captur TCe 150 EDC GPF heeft een vermogen van 150 pk (110 kW). Het maximumkoppel bedraagt 250 Nm bij 1.700 t/min en de CO2-uitstoot is 125 g/km (NEDC 2.0). Deze variant is uitsluitend leverbaar in combinatie met een automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling. De Renault Captur TCe 150 GPF EDC is leverbaar in de uitvoering Intens voor prijzen vanaf € 28.090 en in de uitvoering Initiale Paris voor prijzen vanaf € 31.290.

 


Wij vertellen u dit allemaal wel, maar ervaar het liever zelf. Daarom nodigen wij u graag uit, om de nieuwe CAPTUR te komen testen.


Laat u dan meteen informeren over ons introductie aanbod, want inruilen is nu extra interessant door de enorme vraag naar mooie gebruikte Renaults CAPTUR!

Ontdek meer over de Renault CAPTUR


Accessoire cheque €250,-
Bovendien ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe CAPTUR een accessoire cheque van €250,-