airco check

Gratis Airco Check

Als de lente in de lucht is, dan ruik je dat.

Het betekent bovendien dat we weer vaker naar buiten kunnen! Ga je met jouw Renault op pad? Dan is het prettig als het in de auto koel blijft en nét zo fris ruikt als buiten. Een goedwerkende airco is bovendien wel zo veilig: het houdt de ruiten vrij van condens én jouw hoofd koel. Maak daarom nu een afspraak voor een gratis Airco Check.

Maak nu een afspraak

Pathé filmbeleving cadeau

Pathé filmbeleving cadeau

Als je kiest voor Airco Reiniging, Airco Servicebeurt of Airco Onderhoud Compleet, dan krijg je van je Renault-dealer tijdelijk een Pathé filmbeleving cadeau.

Je kunt daarmee kiezen uit het kijken van je favoriete film in één van de 28 Pathé bioscopen in Nederland óf je huurt met de code gewoon je favoriete film bij Pathé Thuis!

 

Verzilver je code

Airco Check nú GRATIS

  • Werking en temperatuur controleren

Airco Reiniging voor € 39,-

In een aircosysteem kunnen zich bacteriën ophopen. Dat is niet gezond en ruikt bovendien muf. Wij reinigen het systeem, controleren de werking ervan en checken de staat van de leidingen. Nú voor slechts € 39,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Airco Servicebeurt

Bij deze servicebeurt controleren wij de werking van je aircosysteem en vullen de compressorolie bij. Daarnaast sluiten wij met een druktest met contrastvloeistof eventuele lekkages uit. Het koudemiddel van het aircosysteem wordt ververst en aangevuld en indien nodig wordt het pollenfilter vervangen. Nú vanaf € 128,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

Airco Onderhoud Compleet

Wil je zeker weten dat je airconditioning schoon is en het hele jaar optimaal zijn werk doet? Kies dan voor de complete behandeling van je aircosysteem. Deze bestaat uit de Airco Reiniging én Airco Servicebeurt zoals hiernaast omschreven. Nú vanaf € 159,- inclusief een Pathé filmbeleving cadeau.

zien je graag

We zien je graag bij ons in de werkplaats!

 

Last van pollen?

Dan hebben wij goed nieuws!

Er zijn ook allergie-filters die vrijwel alle pollen uit de lucht filteren. Dan ga je nóg comfortabeler de lente in. Vraag je Renault-dealer om meer informatie.

voorwaarden

*Aanbiedingen zijn geldig in de actieperiode van 1 maart t/m 31 mei 2021. De Pathé voucher (OP=OP) met code die je van je Renault-dealer ontvangt na het uitvoeren van Airco onderhoud kan t/m 30 juni 2021 worden verzilverd via renault.nl/pathe. De Pathé e-voucher, voor één reguliere midweek voorstelling of één thuis film, ontvang je na verzilvering de e-voucher op het opgegeven e-mailadres. De Pathé e-voucher is geldig t/m 31 mei 2022.

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw en excl. evt. aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. (Prijs) wijzigingen en fouten voorbehouden. Vraag je dealer naar de prijzen voor jouw Renault. Niet van toepassing op Renault ZOE.

Voor alle voorwaarden rondom het Pathé aanbod kijk op renault.nl/actievoorwaarden.