zoe opladen

Wallbox aanbod voor alle klanten

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de nieuwe Renault ZOE Phase 2, Renault KANGOO Z.E., Renault MASTER Z.E. ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 11kW of 22kW laadpunt die Renault ondersteunt tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*.
Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie

Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. €504,13 excl. BTW (€610,- incl. BTW). Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.


Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €805,79 excl. BTW (€975,- incl. BTW). Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant.

*Kom voor meer informatie langs in de showroom.

Voorwaarden:

STANDAARD Z.E. READY LAADPUNT ▪ Bij de order van een nieuwe Renault ZOE Phase 2, Renault KANGOO Z.E., Renault MASTER Z.E. ontvangt de particuliere en zakelijke klant een 11kW of 22kW laadpunt die Renault ondersteunt tot € 899,- incl. btw. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW / 22kW laadpunt te installeren ontvangt de particuliere en zakelijke klant een ondersteuning op een 3,7kW laadpunt incl. basisinstallatie ter waarde van € 599,- incl. btw).