5 Redenen om de lening voor je Renault via de Renault-dealer te regelen

1. Lage rente
2. One-stop-shopping
3. U weet direct uw maandbedrag
4. U kunt services meefinancieren
5. Inruilauto gebruiken als aanbetaling

 

Kies financiering op maat voor nieuwe en gebruikte auto’s.

Zoekt u een nieuwe of gebruikte auto en wilt u uw aankoop financieren, kom dan eens bij Kempenaar om de tafel zitten. Kempenaar rekent graag met u uit wat de beste en voordeligste financiering is. Een financiering op maat, passend bij uw behoefte en uw budget.

Voordelen Renault Flex Occasion

Met Renault Flex Choice Occasion stel je zelf je financiering samen en kies je of je daarbij services afneemt. Daarnaast bepaal je de gewenste looptijd, hoeveel je aanbetaalt en of je aan het einde van het contract een slottermijn wilt. Met een slottermijn houd je je maandlasten lager. Daarnaast blijft je maandtermijn met Renault Flex Choice Occasion de gehele periode gelijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent.


Kies je voor de services ‘Garantieplus’ én ‘My Revision’, dan daalt de rente naar 3,9%.

Hoe werkt Renault Flex Choice?

  • Vast maandbedrag
  • Looptijd mogelijk tot 60 maanden
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Geldt op alle merken occasions gekocht bij de Renault-dealer
  • Extra of vervroegd aflossen mogelijk
  • Auto bij einde van financiering niet ouder dan 15 jaar
  • Lagere rente bij aanschaf van services
  • Slottermijn mogelijk
  • Benieuwd wat jouw occasion per maand kost? De Renault-Dealer maakt graag een offerte op maat.

Voordelen Renault Flex Occasion

FLEX CHOICE ESSENTIAL

 

Financiering zonder services

FLEX CHOICE SMART

Financiering met aanschaf van 1 service: GarantiePlus óf Renault Onderhoudscontract

FLEX CHOICE PREMIUM

Financiering met aanschaf van 2 services: GarantiePlus én Renault Onderhoudscontract Uitgebreid

Wat zijn services?

Met de services GarantiePlus en het Renault Onderhoudscontract hoef je je de komende jaren geen enkele zorgen te maken wat betreft onderhoud of pechhulp. Met Garantieplus verleng je namelijk de fabrieksgarantie van jouw Renault én heb je pechhulp in heel Europa. En met de aanschaf van Renault Onderhoudscontract sta je nooit voor onverwachte kosten bij onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van deze services in combinatie met een financiering, profiteer je bovendien van een lagere rente. Hoe meer services, hoe lager de rente.

Je kiest zelf of je de services meefinanciert of in één keer betaalt. Als je de services meefinanciert, wordt het bedrag verspreid over het aantal maanden van de financiering.

Wat is een slottermijn?

Bij een gewone financiering betaal je maandelijks rente en aflossing over het gefinancierde bedrag. Kies je voor Flex Choice Occasion met een slottermijn, dan betaal je gedurende het contract alleen rente en geen aflossing over dat bedrag. Je maandlasten worden hiermee lager.

De slottermijn betaal je aan het einde van de looptijd in één keer terug. Een goede ‘slottermijn’ is lager dan de verwachte restwaarde. Zo houd je aan het eind van de looptijd nog geld over voor de aanbetaling van je volgende Renault.

Wil je tijdens het contract extra aflossen of het openstaande saldo vervroegd inlossen? Dat is mogelijk met Renault Flex Occasion.