ontdek onze e-tech modellen

Waarom Renault E-TECH?
Ontdek de sensatie van elektrisch rijden met een sportieve, directe respons én dat terwijl je bespaart op brandstofkosten.

Een Renault E-TECH model is een moderne en technologische mobiliteitsoplossing die zich altijd aanpast aan jouw gebruik. Of je nu veel kilometers rijdt of alleen in de stad: je geniet van alle voordelen van elektrisch rijden, zónder dat je hoeft te veranderen. Het E-TECH aanbod bestaat uit twee soorten motoren:

  •     E-TECH hybride op een nieuwe CLIO, die zichzelf rijdend oplaadt.
  •     E-TECH Plug-in hybride op een nieuwe CAPTUR of een nieuwe MEGANE Estate, die je ook kan opladen bij een laadpaal.

 

Renault CLIO E-TECH

Moet hij nog worden voorgesteld? De CLIO, het iconische compacte model van Renault. Met de hybride-uitvoering kan je er ongeveer 80% van je stadsverkeer elektrisch rijden.

Ontdek meer

CAPTUR E-TECH Plug-in

Met de nieuwe CAPTUR E-TECH Plug-in kan je de hele week elektrisch rijden, door de oplaadbare batterij. Voor de wat langere ritten gebruik je de hele hybride aandrijflijn, inclusief de benzinemotor.

Ontdek meer

MEGANE Estate E-TECH Plug-in

Door de oplaadbare hybridetechnologie is de nieuwe MEGANE Estate E-TECH Plug-in uit uitermate veelzijdig. Genieten in complete stilte genieten en van zijn snelle respons, zijn royale opbergruimte en zijn flexibele interieur.

Ontdek meer

Tijdelijk 5 jaar garantie

Dat betekent 5 jaar lang geen onverwachte garantiekosten en daardoor 5 jaar lang maximale zekerheid. Op de nieuwe E-tech modellen krijg je nu 3 jaar extra garantie (of 70.000 km).  Garantiewerkzaamheden worden altijd uitgevoerd door ervaren Renault-technici en bij herstel gebruiken zij alleen echte Renault-onderdelen.

 

Kom naar de showroom en ervaar het zelf!

Tijdens onze Hybride testdagen kan je uitgebreid kennismaken met de technologie en de verschillende modellen. Maak een telefonisch een afspraak of via het formulier.

 

 

*Download actieVoorwaarden