subsidie op emissieloze bedrijfswagens

Vanaf 15 maart 2021 opent de Nederlandse rijksoverheid haar Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfswagens (SEBA). Deze subsidie geldt voor ondernemers en non-profitinstellingen en biedt een teruggave van 10% van de netto-catalogusprijs tot een maximum van € 5.000 voor iedere bedrijfsauto. Let op: het subsidiebudget wordt per kalenderjaar bepaald.

Het subsidievoordeel op een Renault KANGOO Z.E. bedraagt hiermee tenminste € 2.859 en op een Renault MASTER Z.E. zelfs € 5.000.

Voor 2021 is een bedrag van € 22 miljoen beschikbaar. Alle Renault Bedrijfswagens komen in aanmerking voor deze subsidieregeling. Bovenop deze subsidieregeling blijft de Milieu-Investeringsaftrek (MIA) óók van toepassing voor ondernemers.

Kijk op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seba voor de meest actuele informatie en het nog resterende beschikbare budget.

elektrisch rijden ondernemers

Elektrisch rijden extra aantrekkelijk voor ondernemers

Elektrisch rijden biedt vele voordelen

  • lagere verbruikskosten
  • lagere onderhoudskosten
  • géén CO2-uitstoot
  • géén wegenbelasting (tot 2025)
  • onbeperkte toegang tot de grote binnensteden, ook ná 2025

Kies jij voor de compacte Renault KANGOO Z.E.?

Renault gelooft in de transitie naar emissievrije bedrijfswagens en biedt ondernemers daarom bovenop de 10% overheidssubsidie een aantrekkelijke Renault Subsidie van 15%. Met de compacte KANGOO Z.E. profiteer je van een werkelijke actieradius van 200 kilometer emissievrij rijden, en beschik je over een laadvolume tot wel 4m3 of een maximaal laadvermogen tot ruim 760 kg.

 

Ook is de KANGOO Z.E. beschikbaar met een duurzame Pick-Up, Kipper- of Veegvuil-opbouw.

 

Daarnaast betaal je bij aanschaf of lease van een Renault KANGOO Z.E. slechts € 495,- voor een wallbox (laadpunt) bij jouw bedrijf.

compacte kangoo ze
robuuste master ze

Rijd jij in de robuuste Renault MASTER Z.E.?

Met de robuuste MASTER Z.E. kun je emissievrij tot wel 22m3 vervoeren. En met de MASTER Z.E. Distribox-versie beschik je over een maximaal laadvermogen van wel 1.460 kg.

 

Ook elektrische bestelwagens zijn maatwerk. Daarom is de MASTER Z.E. leverbaar in vrijwel alle op- en ombouwmogelijkheden die de ‘gewone’ MASTER ook biedt.

 

 

Daarnaast betaal je bij aanschaf of lease van een Renault MASTER Z.E. slechts € 495,- voor een wallbox (laadpunt) bij jouw bedrijf.

Maak een afspraak en onze verkoopadviseurs helpen u graag verder!