zorg dat je auto klaar is voor de winter

Kom nu langs in de werkplaats, dan is je Renault klaar voor de winter én maak je kans op een magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris!

Gratis Kempenaar Renault Wintercheck

Slechts €14,95 of helemaal gratis voor My Renault+ leden

Tot 70% korting op de beste deals

Ontvang 70% korting op de beste deals voor binnen en buiten! Zovaak als je maar wilt. Winterse uitjes, musea & cultuur of wellness. Het aanbod is heel divers.

Bekijk hier

Win een VIP-weekend in Disneyland® Paris

Maak kans op een volledig verzorgd weekend magie in Disneyland Paris. Twee nachten in het exclusieve Disneyland Hotel met ontbijt, diner en 3 dagen toegang tot beide parken.

Tijdens de wintercheck controleren wij op 10 belangrijke punten

punten

  • Banden
  • Remmen
  • Ruitenwissers
  • Verwarming
  • Carrosserie

punten 2

  • Uitlaat
  • Vloeistoffen
  • Verlichting
  • Sloten en portieren
  • Elektrisch systeem incl. accu

Profiteer van nog meer voordeel:

Michelin-winterbandenset inclusief stalen velgen

winterbanden

Al vanaf € 599,-

Set: Dakdragers en dakkoffer

dakkoffer

Al vanaf € 599,-

Set: Dakdragers en skidrager

dakdrager skies

Al vanaf € 315,-

Renault sneeuwkettingen

sneeuwkettingen

Nú 10% korting op alle Renault sneeuwkettingen

Maak nu een afspraak

Werkplaatsafspraak maken

Voorwaarden

Aanbiedingen gelden in de actieperiode van 1 november 2020 t/m 29 januari 2021. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2020 en excl. eventuele aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Aanbieding op banden is geldig t/m 31 maart 2021; betreft een winterbandenset van Michelin (4 band-velgcombinaties) en is excl. montage op de auto. Alleen geldig op de aangeboden winterbandensets en niet i.c.m. overige acties. Op=op. Vraag je dealer naar meer informatie voor jouw Renault. Actie ‘Tot 70% korting op beste deals voor binnen en buiten’, alleen voor de geselecteerde aanbiedingen te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 mei 2021 via renault.nl/winteruitjes. Actie ‘Uniek VIP-weekend van 26 t/m 28 maart 2021 bij Disneyland® Paris: bezoek onze werkplaats en geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit worden in december 2020, januari en februari 2021 totaal twaalf winnaars getrokken. Sommige afbeeldingen geven niet de huidige richtlijnen en gezondheids- en veiligheidsmaatregelen weer, zoals het dragen van mondkapjes en afstandsmaatregelen. Bekijk voor je bezoek de informatie over deze maatregelen op DisneylandParis.com. Lees de actievoorwaarden.