Hybride technologie voor iedereen

E-TECH: ontdek de hybride auto's van Renault

Geniet van het rijden in een hybride auto

geniet van het rijden in een e-tech auto

Vanaf het moment dat je de auto elektrisch start, geniet je direct van de stilte. De technologie in onze E-TECH-modellen zorgt voor prettiger optrekken en maakt het mogelijk om tot wel 80% van de tijd elektrisch te rijden. Voor optimaal comfort hoeven onze hybride auto's niet meer met een kabel te worden opgeladen en zijn ze voorzien van een automatische versnellingsbak.

Verminder het verbruik met tot wel 40%

Verminder het verbruik in de stad met tot wel 40%, in vergelijking met auto's op een brandstof als benzine of diesel. De E-TECH-motor wordt aan de hand van regeneratief remmen (terugwinnen van energie) voorzien van elektriciteit, zodat jij extra ver kunt rijden en minder vaak hoeft te tanken.

Profiteer van hybride technologie op alle populaire modellen

beschikbaar op alle populaire modellen

Onze E-TECH-motor is beschikbaar op alle populaire modellen. Kies dus voor optimaal hybride rijden met het design en het vermogen van jouw favoriete model.

Hybride Renault-modellen

CLIO E-tech Hybrid

MEGANE Estate E-tech Hybrid

CAPTUR E-tech Hybrid

ARKANA E-tech Hybrid

Arkana r.s. line

Kies jouw motor

Welk motortype past het beste bij jou?

Bij Renault kun je je eigen motor kiezen.

Renault biedt je zo de motor die het beste bij jouw rijgedrag past. Welke dat is, bepaal je zelf. Doe onze eenvoudige en vooral leuke test en vind uit welk motortype het beste bij jou past.

Doe de test