VANAF

€ 35.390

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bekijk de acties

 

De nieuwe Arkana staat in de showroom!

Een sportieve en ruime hybride SUV


De hybride Renault ARKANA combineert een elegante vormgeving met een robuust karakter en heeft de uitstraling van een premium SUV.  De Arkana heeft vloeiende lijnen en een stoere stijl. Het unieke design biedt een slank profiel, grotere bodemspeling en een interieur van topklasse.

Het design van de R.S. Line-versie is nog een stapje opvallender. Laat je verleiden door de exclusieve ‘Orange Valencia’ kleur, de sportieve grille vooraan, specifieke wielen met robijnrode details, de dubbele uitlaatpijp en nog veel meer.

veelzijdig en efficiënt

80% elektrisch

rijd 80% van je ritten in de stad elektrisch

Arkana E-TECH Hybrid maakt je dagelijks leven elektrisch. Rijd in de stad tot wel 80% van de tijd met de volledig elektrische modus met gebruik van innovatieve technologie uit de motorsport. Rijd comfortabel in stilte, verlaag je CO2-uitstoot en verminder je brandstofverbruik tot 40%* (in vergelijking met een vergelijkbare benzinemotor).

slimme techniek

eenvoudig energie terugwinnen

Door te remmen met energieterugwinning wordt de accu van je Arkana tijdens het rijden automatisch opgeladen. Je hebt geen stekker of laadstation nodig. Voor nog meer vrijheid schakel je de B-modus in. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, vertraagt de auto totdat je bijna stilstaat. Hiermee wordt zoveel mogelijk energie herwonnen.

rijplezier arkana

ervaar ongeëvenaard rijplezier

Doordat de auto volledig elektrisch wordt gestart, maak je gebruik van zijn snelle respons en ervaar je een stille, efficiënte rit. Ontdek alle nieuwe rijbelevingen, zowel in de stad als op de snelweg. Geniet van de kracht van 140 pk en de snelle respons van 2 elektrische motoren in combinatie met de efficiëntie van een versnellingsbak met meerdere rij-instellingen.

uitrusting

Alle voordelen van een ruime en sportieve SUV

easylink arkana

easylink

Easy Link-multimediasysteem en bijbehorend 9,3" scherm

waarschuwingssysteem arkana

waarschuwingssysteem

Waarschuwingssysteem aan de achterkant

bose geluidssysteem arkana

Bose

Hoogwaardig Bose®-audiosysteem

easy drive hulpsysteem arkana

easy drive

15 Easy Drive-rijhulpsystemen

royale bagageruimte arkana

beenruimte

Royale beenruimte (211mm)

royale bagageruimte arkana

bagageruimte

Bagageruimte van 480 liter tot 1263 liter

comfort en technologie

Behoud in alle comfort controle op de weg als bestuurder

15 Easy Drive-rijhulpsystemen

easy drive hulpsysteem arkana

Highway and Traffic Jam Companion, Rear Cross Trafic Alert en Easy Park Assist zijn slechts enkele functies die zijn gemaakt ter verbetering van jouw rijcomfort en veiligheid. Deze functies en nog veel meer zijn beschikbaar via de Renault Easy Drive-rijhulpsystemen, waarmee je eenvoudig kunt manoeuvreren. Deze functies kun je gebruiken vanaf het EASY LINK multimediasysteem. Ben je klaar om te ervaren hoe het zou kunnen zijn om in een zelfstandig rijdende auto te zitten?

Multi-SENSE®

multisense boardcomputer arkana

Motorgeluid en respons, sturen, interieurverlichting en configuratie van het scherm voor de bestuurder. Kies uit 3 beschikbare rijmodi (mysense, eco en sport) en pas je rit aan met het Multi-SENSE®-systeem.

ARKANA Reeks

Kies uit de volgende versies:

Zen

arkana model zen

Intens

Arkana model intens

R.S. Line

Arkana r.s. line