VANAF

€ 27.200

 De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

 

 Bekijk de acties

Ruime en sportieve SUV

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter.

E-Tech

captur hybrid

CAPTUR E-TECH Hybrid

De CLIO E-TECH Hybrid beschikt over een nieuwe, zichzelf opladende hybride aandrijving. Dit zorgt voor ongekend rijplezier en zuiniger rijden.

 

CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid

Dankzij de nieuwe oplaadbare hybride-aandrijving kun je in de nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid kan je kiezen voor een modus die jou past. De technologie achter de oplaadbare Plug-in Hybride modellen van Renault draait volledig om veelzijdigheid. Voor je alledaagse ritten kun je in volledig elektrische modus rijden zonder brandstof te verbruiken, maar je kunt ook langere ritten maken zonder je zorgen te hoeven maken over de actieradius.

CAPTUR ook beschikbaar als Bi-fuel

captur in stad

De CAPTUR Bi-Fuel rijdt op 2 soorten brandstof: benzine én LPG.Dat betekent geld besparen én schoner rijden. LPG is namelijk een goedkopere brandstof dan benzine en wanneer je rijdt op LPG zorg je ook voor een lagere CO2-uitstoot. Voordeliger én schoner rijden dus. Je begint al met geld besparen vanaf 5.000 kilometer per jaar!

Lees meer over Bi-fuel

 

Design

Een krachtige uitstraling, een verfijnd interieur en een volledig personaliseerbaar design met two-tone kleurstelling. De nieuwe CAPTUR is groter en moderner. Natuurlijk beschikt hij over alle kenmerken van een echte SUV en laat hij een overweldigende eerste indruk achter.

Foto's bekijken

Buitenkant

exterieur renault captur

Pas het design van de nieuwe CAPTUR aan met meer dan 90 mogelijke exterieurcombinaties. Ga jij voor een mono-tone of two-tone kleurstelling? En kies jij voor het schitterende Pack Look Exterieur? Stel jouw CAPTUR nu samen.

Binnenkant

binnenkant  renault captur

Ontdek onze Color Packs en Packs Look Interieur en personaliseer de binnenkant met 18 mogelijke combinaties. Denk daarbij aan het aanpassen van je dashboard, bekleding,, decoratieve panelen en bijvoorbeeld armsteunen.

Multi-SENSE®

3 rijbelevingen (Eco, Sport, MySense) en 8 instellingen voor ambianceverlichting. Pas de nieuwe CAPTUR tijdens het rijden aan jouw wensen aan met onze slimme Multi-SENSE®-technologie.

Uitrusting

Hypermoderne technologie, zeer gebruiksvriendelijk

De moderne en gebruiksvriendelijke technologieën zorgen voor dé perfecte rij-ervaring.

Hypermoderne technologie

hypermoderne technologie captur

De nieuwe CAPTUR is uitgerust met de allernieuwste technologieën,  zoals Active Emergency Braking, Lane Keep Assist en Safe Distance Warning. Zo zijn we weer een stap dichter bij autonoom rijden.

Perfecte rijervaring

perfecte rijervaring renault captur
  • slimme cockpit
  • panoramisch dak
  • ruim interieur
  • grote bagageruimte (tot wel 536 L*)
  • verschuifbare en neerklapbare achterbank
  • voldoende opbergruimte


* VDA-norm

Versie

De nieuwe CAPTUR INITIALE PARIS

Elegantie, luxe en verfijning

Een opvallend design, een chromen grille, exclusieve wielen, hoogwaardige materialen, een prachtige bekleding en geavanceerde technologieën. Ontdek de nieuwste INITIALE PARIS-versie van de nieuwe CAPTUR en geniet van een unieke en luxe ervaring.

 

Ontdek hier de INITIALE PARIS

renault captur versie intiiale paris

CAPTUR Reeks

Kies uit de volgende versies:

Zen

captur zen

Intens

captur intens

E-TECH

Série Limitée E-TECH

R.S. Line

r.s. line

Initiale Paris

Initiale Paris

vergelijken