VANAF

€ 59.240

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bekijk de acties

 

 

De luxe SUV van Renault

Grote SUV

De Renault KOLEOS doet zijn naam eer aan. Hij is groot, ruim en stevig. Zo ga je altijd veilig op weg. Naar je zakelijke deal. Of met je (grote) familie lekker op pad. En met zo’n ruime kofferbak hoef je ook niets thuis te laten. Alles mag mee. Van Deal Closer, Family Car, SUV tot Crossover: de Renault KOLEOS heeft het allemaal in zich.

Thuis op elk terrein

Waar je ook heen wilt, de Renault KOLEOS brengt je ernaartoe. Dwarsdoor het mulle zand, los gesteente of klimmend tegen een hoge, steile bergweg op. Jij wil naar de top? Je komt er. Altijd. En in de Renault KOLEOS doe je dat op een uiterst comfortabele manier. Klaar voor elk terrein? Stap nu in de Renault KOLEOS voor een proefrit.

Zeer comfortabel

In de Renault KOLEOS zit je ruim, hoog en zeer comfortabel. Zowel de (achter)passagiers als de bestuurder hebben royale zitplaatsen. Met zijn grootse rij-eigenschappen kom je altijd uitgerust op je bestemming aan. Ook zijn vele opbergmogelijkheden maken de KOLEOS tot een zeer fijne reis- en zakenauto.

Bekijk de belangrijkste afmetingen

Afmetingen

Afmetingen (mm)
ATotale lengte4672
BWielbasis2705
H1Totale hoogte met geopende achterklep2118
Y2Breedte bagageruimte tussen de wielkasten1066
Z1Lengte bagageruimte met de achterste zitrij neergeklapt1889
Z2Lengte bagageruimte tot aan de achterste zitrij973

Modellen

KOLEOS-reeks

Initiale Paris

 

Vanaf € 59.190

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten. Min. / max. verbruik: 6,2-6,4 l/100 km, resp. 16,1-15,6 km/l. CO2: 163-168 gr./km 

 

  • 19” Lichtmetalen wielen
  • Nappalederen bekleding
  • BOSE surround premium audiosysteem
  • Handsfree achterklep