VANAF

€ 30.090

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bekijk de acties

Technologie die het rijplezier verhoogt

 

Design

De compacte auto

Harmonieuze lijnen, onderscheidende kenmerken en een verfijnde afwerking... De aantrekkelijke en dynamische nieuwe MEGANE maakt een krachtig statement en toont zijn verfijnde looks en hightech interieur. Klaar om de aandacht te trekken?

nieuwe megane
multi sense in megane
easy drive in megane

Maak je ritten spannender met EASY LINK

Jij en je Mégane compleet verbonden? Met het EASY LINK-multimediasysteem, compatibel met Android Auto™ en Apple CarPlay™, krijg je eenvoudig toegang tot al je apps en services via het 9,3” centrale scherm in je dashboard.

Personaliseer je rijervaring met MULTI-SENSE

Met MULTI-SENSE kies je uit 4 verschillende modi (MySense, Eco, Comfort en Sport) en daarmee stem je rit af op je humeur en je behoeften. Zoals bijvoorbeeld het motorgeluid en reactiesnelheid, stuurgedrag, interieurverlichting en het bestuurdersscherm...

Geniet van Renault EASY DRIVE-rijhulp

Rij met compleet vertrouwen! Rijhulp op de snelweg en in druk verkeer, Stop & Go Adaptive Cruise Control, actieve noodstopbekrachtiging (AEBS) met detectie van fietsers en voetgangers... De rijhulpsystemen maken rijden gemakkelijker en staan voorop op het gebied van innovatie, verhogen de veiligheid.

Hybrid

E-TECH PLUG-IN HYBRID

Alle voordelen van elektrisch rijden gecombineerd met de veelzijdigheid van een hybride, dankzij het oplaadbare, hybride E-TECH-aandrijfsysteem.

Hybride

De nieuwe MEGANE is bijzonder veelzijdig dankzij de oplaadbare hybride E-TECH-technologie, met een 1.6 liter benzinemotor en 2 elektrische motoren. Starten in de elektrische modus en geniet van comfortabele, stille ritten met een afstand tot wel 65 km in de stad in volledig elektrische modus. Vakantie of een lange rit voor de boeg? Rij totaal ontspannen en maak je over lange ritten geen zorgen.

 

Versies

Kies de versie van de nieuwe MEGANE die het beste bij je past

Life

Zen

Intens

R.S. Line

Nieuwe MEGANE R.S. Line

De nieuwe MEGANE R.S. Line valt op door zijn sensuele lijnen, de voor de R.S.-reeks kenmerkende F1-spoiler, de achterbumper met chromen uitlaat en de 17” en 18” wielen. Aan de binnenkant is het design met carbonpanelen met zichtbare stiksels, het met leder beklede stuur met de welbekende dubbele R.S.-diamant, natuurlijk de aluminium sportpedalen en de Alcantara®-sportstoelen.

megane rs line

Nieuwe MEGANE Estate

De elegante en modulaire stationwagen

Krachtige schouders, slanke lijnen, ongekende laadlengte, ruime en modulaire bagageruimte en de verschillende opbergvakken maakt dat de nieuwe MEGANE Estate een elegante en veelzijdige stationwagen is.

 

Een kort ritje in de stad of een lange vakantiereis plannen? De nieuwe MEGANE Estate is leverbaar met het E-TECH PLUG-IN HYBRID-aandrijfsysteem en biedt het comfort van elektrisch rijden (actieradius tot 65 km* bij volledig elektrisch rijden) en de veelzijdigheid van een hybride, zonder in te leveren op de actieradius.