VANAF

€ 16.290

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bekijk de acties

 

Nóg verleidelijker

Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent jezelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe Clio betoverender dan ooit. Geen ander model in zijn segment bezit zoveel persoonlijkheid. Pas het design van de Clio volledig aan uw wensen aan: het design leent zich voor alle persoonlijke smaken, zowel van binnen als van buiten. Met de clio wordt elke dag intenser. 

Dagelijkse betovering

Intrigerend, verleidelijk, de nieuwe Renault Clio gaat zijn eigen weg en maakt indruk met zijn moderne en kenmerkende uitstraling. Het nieuwe C-vormige lichtdesign LED Pure Vision is in één oogopslag herkenbaar. Subtiel raffinement! Van opzij gezien versterken de fonkelende zwarte Optemic 17-inch wielen* de dynamiek van zijn silhouet. Voor de Clio is elk detail belangrijk

*optioneel

Past de Renault Clio in mijn garage?

Belangrijkste afmetingen

Totale lengte4062 mm
Hoogte met bagageklep open (onbeladen)1920 mm
Totale breedte met buitenspiegels1945 mm
Inhoud bagageruimte300 l

De Renault CLIO

De Renault CLIO is helemaal aan te passen aan jouw stijl. Want rijden hoe jij het wilt, daar draait het bij Renault om. Stap daarom nu in jouw eigen Renault CLIO. En ervaar het maximale rijplezier. Elke dag weer!

 

 

Bekijk de video

 

 

Modellen

Life

vanaf €16.290

Zen

vanaf €18.390

Limited

vanaf €18.990

Intens

vanaf €20.090

Bose

vanaf €22.590