VANAF

€ 12.390

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten.

Bekijk PRIJZEN

 

Renault onthult

Nieuwe Renault TWINGO

De veelzijdige stadsauto met een elegante stijl

 

Drie uitvoeringen

Renault levert de Twingo in de uitvoeringen Life, Collection en Intens. C-vormige led-dagrijverlichting met geïntegreerde richtingaanwijzers, een lichtsensor, verwijderbare hoedenplank en gesloten dashboardkastje zijn aan de uitrusting van de basisuitvoering Life toegevoegd. De Collection is standaard voorzien van onder meer airco, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en het audiosysteem R&GO.

De meest luxe uitvoering Intens heeft onder meer climate control, cruise control, lichtmetalen wielen en parkeersensoren, maar ook met het nieuwe EASY LINK-multimediasysteem met 7-inch touchscreen. Net als R&GO is EASY LINK compatible met Apple- en Android-smartphones en is het mogelijk om populaire smartphone-apps zoals Google Maps, Waze, Deezer, Spotify of Apple Music veilig te gebruiken in de auto.

SCe 75 en TCe 95

Voor de aandrijving is er keuze uit de benzineversies SCe 75, TCe 95 en TCe 95 met EDC-automaat, allemaal met een technisch hoogstaande driecilindermotor die voldoet aan de strenge Euro 6d-emissienorm. De TCe 95 (EDC) is overigens alleen beschikbaar in combinatie met de meest luxe uitvoering Intens.

Versieprijzen

 

De nieuwe Twingo is vanaf begin mei bij ons te bestellen en is vanaf juni zal hij ook in onze showroom staan.

stadsauto

Een stadsauto met een geraffineerde vormgeving ...

Het design van de nieuwe Twingo is stijlvol en chique. Kies je kleuren aan de hand van de personalisatiepacks en gebruik nieuwe striping om je gloednieuwe Twingo te personaliseren.

flexibel

... flexibel als altijd ...

Geniet vanuit de nieuwe Twingo van de stad. De auto is makkelijk te manoeuvreren: parkeren wordt een fluitje van een cent dankzij de uitzonderlijke kleine draaicirkel en de achteruitrijcamera. De nieuwe Twingo is de ideale compacte stadsauto voor ritten in de stad.

makkelijk

... die het dagelijkse leven gemakkelijker maakt.

De nieuwe Twingo is voorzien van EASY LINK, het nieuwe multimediasysteem met touchscreen die het leven onderweg gemakkelijker maakt. Boordevol innovaties! Profiteer optimaal van de nieuwe opbergmogelijkheden voor een prettige ervaring in de auto.

Op de hoogte blijven van de nieuwe TWINGO?

Hoor als eerste wanneer de nieuwe TWINGO beschikbaar is.

Vul onderstaand formulier in, met als opmerking dat het gaat om de nieuwe TWINGO en wij houden u graag op de hoogte.

Contact

U kunt rechtstreekst contact opnemen met een van onze vestigingen.