Renault onthult

Nieuwe Renault TWINGO

De veelzijdige stadsauto met een elegante stijl

 

De Renault Twingo heeft een nieuwe look! Maar dat niet alleen. Hij is geavanceerder dan ooit, biedt volop rijplezier en is uitzonderlijk wendbaar.

Het in- en exterieur is naar persoonlijke smaak te personaliseren en Renault EASY CONNECT biedt keuze uit verschillende multimediasystemen, waaronder het nieuwe multimediasysteem Renault EASY LINK.

De nieuwe Renault Twingo wordt geleverd met keuze uit twee benzinemotoren, voorzien van de nieuwste technologieën en die voldoen aan de strenge Euro 6d-emissienorm.

Zodra er meer informatie over beschikbaarheid en prijzen bekend is laten wij dat natuurlijk weten op onze website!

stadsauto

Een stadsauto met een geraffineerde vormgeving ...

Het design van de nieuwe Twingo is stijlvol en chique. Kies je kleuren aan de hand van de personalisatiepacks en gebruik nieuwe striping om je gloednieuwe Twingo te personaliseren.

flexibel

... flexibel als altijd ...

Geniet vanuit de nieuwe Twingo van de stad. De auto is makkelijk te manoeuvreren: parkeren wordt een fluitje van een cent dankzij de uitzonderlijke kleine draaicirkel en de achteruitrijcamera. De nieuwe Twingo is de ideale compacte stadsauto voor ritten in de stad.

makkelijk

... die het dagelijkse leven gemakkelijker maakt.

De nieuwe Twingo is voorzien van EASY LINK, het nieuwe multimediasysteem met touchscreen die het leven onderweg gemakkelijker maakt. Boordevol innovaties! Profiteer optimaal van de nieuwe opbergmogelijkheden voor een prettige ervaring in de auto.